Home Lifestyle Televisie NU CHECKEN: dit waren de beste tweets over de negende aflevering van...

NU CHECKEN: dit waren de beste tweets over de negende aflevering van ’Temptation Island’

'Ik val niet op blond. Ze heeft een smalle kont. Ze heeft een grote mond. En ik.... ik ben koekerond #temptationisland #Timtation'

Tijdens de aflevering van ‘Temptation Island’ van gisterenavond schoten onze wenkbrauwen een aantal keer de lucht in, viel onze mond een paar keer open en kwamen we af en toe niet meer bij van het lachen. Iets wat bij Twitterend Vlaanderen overduidelijk ook het geval was, want er doken opnieuw een aantal scherpe tweets op. Kijk zelf maar!

Hét hoofdonderwerp op Twitter gisterenavond zal jullie niet verbazen, want de uitspraken en het gedrag van Tim zorgden voor heel wat virtuele oogrollen. Wij hebben ondertussen een sterk vermoeden dat er bij zijn geboorte iets mis gegaan is (op z’n hoofd laten vallen misschien?) en wij zijn duidelijk niet de enige die hier zo over denken.

En zoals we voorspeld hadden, dook ook de hashtag #jesuisdeborah een paar keer op.

Na elke aflevering is ook een vergelijking met ‘Blind Getrouwd’ niet ver weg. Vorige week waren het nog Joshua en Megan die voor de ‘#blindgetrouwd vibes’ zorgden, maar nu heeft Twitter een nieuwe match gevonden. Enter: Tim en Marjolein.

Wie gisteren nog in de picture stond was de vriend van Daniëlle. Zelf vertoont hij sneaky gedrag van de bovenste plank, maar toen het tijd was om Tim terecht te wijzen, was mama Mezdi meteen paraat.

Wij zijn alvast benieuwd of hij zijn heilig gedrag zal voortzetten wanneer hij de aanwinst van zijn vriendin Daniëlle te zien krijgt. Gelukkig heeft Fabrizio nog geen tattoos op zijn voorhoofd, want wij hebben een vermoeden dat daar binnenkort een stempel van Mezdi komt te staan.

Tot volgende week!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.