Home Lifestyle Televisie Jill uit ‘Pink Ambition’ duikt deze week op in ‘Shopping Queens’

Jill uit ‘Pink Ambition’ duikt deze week op in ‘Shopping Queens’

Zal het haar lukken om de mooiste outfit te scoren met een beperkt budget en slechts een paar uur tijd?

Deze week begint het tweede seizoen van ‘Shopping Queens’ op VIJF, en we krijgen meteen al te maken met een bekend gezicht. Zo neemt Jill uit ‘Pink Ambition’ het op tegen drie andere dames in een zoektocht naar de perfecte outfit.

Wie niet weet wat te doen deze week, kan vanaf dinsdag 10 april naar het tweede seizoen van ‘Shopping Queens’ kijken. Ook nu nodigt Jani Kazaltzis vier dames uit, die vervolgens de strijd met elkaar aangaan wie de mooiste outfit kan shoppen. Per dag trekt er één kandidaat richting de winkelstraat en mogen de andere deelneemsters alles volgen op een televisiescherm.

Wanneer hun shopping spree voorbij is, toont iedere kandidate haar outfit op de catwalk en moeten de andere dames telkens een score geven. Op vrijdag weten we dan wie er met de hoofdprijs gaat lopen en een shoppingweekend ter waarde van 1000 euro krijgt. Misschien moeten we ons toch maar inschrijven als er een derde seizoen komt? Zo’n prijs willen wij ook wel winnen!

Bekend gezicht

Deze week krijgen we meteen een bekend gezicht te zien. Zo neemt Jill uit ‘Pink Ambition’ en ervaren fashionista het op tegen drie anders dames. Jill en Julia (17), Zoë (20) en Babette (23) moeten elk met een budget van 200 euro de perfecte Bella Donna-look shoppen. Geen makkelijke opdracht, zeker niet als je weet dat ze maar een paar uur de tijd krijgen.

Wie trouwens ook extra gezelschap krijgt, is Jani himself. Zo duikt Qozmo, zijn schattige Franse bulldog, ook in het tweede seizoen op. Benieuwd of hij net zo streng is als zijn baasje…

Geniet van jullie zondag! @qozmo_the_dog #dogaccount #frenchbulldog #lazysunday

A post shared by Jani Kazaltzis (@janikazaltzis) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.