Home Lifestyle Televisie Deze 3 Rode Duivels zijn grote fans van ‘Blind Getrouwd’

Deze 3 Rode Duivels zijn grote fans van ‘Blind Getrouwd’

‘Gisteren heeft hij op één dag vijf afleveringen bekeken’.

Wie dacht dat alle voetballers macho’s waren, heeft het mis. Rode Duivel Jan Vertonghen was onlangs te zien in het programma ‘Hoogvliegers’ op Play Sports en daar bleek dat hij best een gevoelig kantje heeft. Zo kijkt hij met zijn ploegmaten niet naar ‘Temptation Island’, maar hebben de drie mannen een zwak voor ‘Blind Getrouwd’.

Denk jij dat Jan Vertonghen na de match of de training nog een pintje gaat pakken op café? Think again, want deze Rode Duivel kruipt als hij een vrij momentje heeft het liefst gewoon in de zetel om zijn favoriete serie in te halen. Deze staat bovendien niet op Netflix, maar kan je op de site van VTM terugvinden. Jan blijkt namelijk een grote fan van ‘Blind Getrouwd’ te zijn én hij is hier bovendien niet alleen in. Het is namelijk zijn ploegmaat Toby Alderweideld die hem aangestoken heeft en vervolgens heeft Jan de microbe doorgegeven aan Moussa Dembele.

Stiekem hadden wij al een kleine crush op Jan Vertonghen, maar nu we onderstaand fragment gezien hebben, zijn we een nog grotere fan geworden. De drie heren zijn helaas niet meer single, maar mochten ze nog gezelschap zoeken om het komende seizoen van ‘Blind Getrouwd’ te kijken. De deur van de Flairredactie staat altijd open voor hen!

Meer ‘Blind Getrouwd’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.