Home Lifestyle 7 tekenen dat je nog niet over je ex heen bent

7 tekenen dat je nog niet over je ex heen bent

2. Je blijft sms'jes sturen, al dan niet met de nodige glaasjes wijn in je systeem. Dat kan gaan van een casual 'Hoe gaat het?' tot heel flirterige berichtjes.

© giphy

Break-ups zijn nooit leuk, en soms valt het niet mee om gewoon door te gaan met je normale leventje. Dit zijn 7 signalen dat je nog gevoelens hebt voor je ex.

Sommige relaties bloeden stilletjesaan dood, andere stoppen abrupt en laten je verbouwereerd en met een heleboel vragen achter. Soms was je amper drie maanden samen, terwijl je in andere gevallen negen jaar lief en leed deelde samen. Wat jullie verleden ook is, soms is het ontzettend moeilijk om over je ex heen te raken. Herken je jezelf in de volgende 7 tekenen, dan wil dat zeggen dat je nog gevoelens hebt voor hem of haar.

1. Heilig

Je kan geen slecht woord over je ex zeggen. Je wordt ook bijzonder kwaad als je vriendinnen iets negatiefs aan hem of haar opmerken, ook al is dat gewoon om jou een beter gevoel te geven.

2. Tele Romeo

Je blijft je ex sms’jes sturen, al dan niet met de nodige glaasjes wijn in je systeem. Dat kan gaan van een casual ‘Hoe gaat het?’ tot heel flirterige berichtjes.

3. Via via

Je vraagt telkens aan zijn of haar maten of gemeenschappelijke vrienden hoe het met hem of haar gaat. En dan komt natuurlijk altijd de onvermijdelijke zin: ‘Heeft hij het nog wel eens over mij?’

4. Sociale media

Je checkt dagelijks de Facebook en Instagram van je ex. Je kijkt of er nieuwe foto’s zijn, waar-ie mee bezig is, waar-ie naartoe gaat en je mijmert weg bij oude foto’s van jullie tweetjes.

5. Groen beestje

Je bent superjaloers als je je ex met iemand anders ziet of als-ie volgens jouw normen te vriendelijk reageert op een foto van iemand anders.

6. IJdele hoop

Je blijft tientallen kaarsjes branden en je vingers krampachtig kruisen dat jullie gewoon weer zullen samen komen.

7. Maatstaf

Je blijft iedereen die je tegenkomt met hem of haar vergelijken, en niemand komt zelfs maar tot aan de enkels van je ex.

Lees ook: