Home Lifestyle VIJF lost derde teaser van ‘Temptation Island’, maar we worden er amper...

VIJF lost derde teaser van ‘Temptation Island’, maar we worden er amper wijzer uit

Al krijgen we wel meer te zien dan een busje dat door het Thaise landschap rijdt, zoals in de vorige teaser...

Temptation
© VIJF

Een beetje ‘Temptation Island’-fan weet dat de ultieme relatietest de laatste twee jaar vanaf begin februari op VIJF te zien was. Dat betekent dat we helemaal niet lang meer moeten wachten op onze wekelijkse portie drama. VIJF probeert zijn kijkers dan ook warm te maken met enkele teasers, maar lijkt niet te beseffen dat daarvoor iets meer nodig is dan beelden van een busje en Annelien Coorevits.

Triestige teasers

Geef toe: je slaat een (innerlijk) kreetje van opwinding wanneer je ziet dat VIJF beelden van het nieuwe seizoen ‘Temptation Island’ heeft gelost. Net als ons zal je vorige vrijdag dan ook teleurgesteld geweest zijn toen je merkte dat de video van dertig seconden die de zender deelde niet meer toont dan een busje dat eenzaam door het Thaise landschap rijdt. Veel flauwer wordt een teaser niet. Nee, zelfs het cringy filmpje dat de Nederlandse zender RTL deelde, kan hier niet tegenop.

Nieuwe vrijdag, nieuwe teaser, dacht VIJF. Dus kregen we zonet onderstaande video in onze mailbox. Dit keer krijgen we wél enkele flitsen uit het eigenlijke programma te zien, al worden ze voorafgegaan door alweer beelden van bussen. Wordt dit een thema? Anyhow, meer dan het feit dat er weer veel bloot en gefeest te zien zal zijn, komen we niet te weten. O ja, en dat iemand iets hoort in de badkamer. Mag het volgende keer wat meer zijn, VIJF? Alvast bedankt!


 
 

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.