Home Lifestyle Boeken BELUISTER: auteur Suzanne Collins leest stukje voor uit ‘The Hunger Games’-prequel

BELUISTER: auteur Suzanne Collins leest stukje voor uit ‘The Hunger Games’-prequel

‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ is sinds gisteren verkrijgbaar.

president snow
© Lionsgate

Voor fans van ‘The Hunger Games’ zit het wachten er eindelijk op. Sinds gisteren is de prequel ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ beschikbaar en voor wie nog twijfelt om het boek aan te schaffen, hebben we meteen goed nieuws. Auteur Suzanne Colllins leest in een video een klein stukje voor uit haar allernieuwste boek.

Het laatste boek van ‘The Hunger Games’ verscheen zo’n tien jaar geleden al, dus voor fans van de trilogie was het lang wachten op de prequel. Gelukkig is hier gisteren officieel een einde aan gekomen, want vanaf nu kan je het nieuwe boek van Suzanne Collins, ‘The Ballad of Songbirds and Snakes’, in huis halen.

Helaas geen nieuwe avonturen van Katniss en Peeta, want het boek staat volledig in het teken van President Snow. Toen was hij nog niet de vreselijke president die wij kennen, maar een 18-jarige jongen. In het verhaal vragen ze hem om mentor te zijn tijdens de tiende editie van de jaarlijkse Hongerspelen. Alleen worden zijn verwachtingen niet helemaal ingelost, want hij moet namelijk een arm meisje uit District 12 begeleiden.

Audiofragment

Klinkt niet slecht als je het ons vraagt, maar twijfel jij toch nog of je het boek zou aanschaffen? Laat je dan overtuigen door Suzanne Collins herself. Speciaal voor de release van haar nieuwste roman leest ze namelijk een kort stukje voor uit het derde hoofdstuk. Luister – en oordeel – vooral zelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘The Ballad of Songbirds and Snakes’ is vanaf nu verkrijgbaar en dit voor 20,99 euro.

Lees ook: