Home Lifestyle Summerfestival brengt Ibiza naar Antwerpen

Summerfestival brengt Ibiza naar Antwerpen

De eerste editie van het Antwerpse Summerfestival vond plaats in 2009. Sinds dit jaar is het festival in handen van Atmosphere Architects die ook instaan voor de organisatie van WECANDANCE en Laundry Day.

Het jongerenfestival ondergaat een grondige facelift. Er werden drie aparte onderzoeken uitgevoerd naar de doelgroep, die voornamelijk bestaat uit jongeren tussen 18 en 24 jaar. Voor een groot deel is Summerfestival de eerste kennismaking met het festivalgebeuren, voor een ander deel is het dé start van het vakantieseizoen.

De organisatie wil een wereld creëren die op alle vlakken tot hun verbeelding spreekt. Ibiza blijkt de ideale vakantiebestemming te zijn voor jongeren. Als zij nog niet naar Ibiza mogen, brengt Summerfestival Ibiza wel naar Antwerpen aan de hand van vijf grote pijlers (holiday, destination, music, food & drinks, sports, mode). Zo zal er naast het muzikale aanbod met top-DJ’s ook heel veel fun en sport te beleven zijn. Wat dacht je van een partijtje bubble soccer, surfen op the wavesurfer of durf jij ‘The Beast’ aan?

Kortom, een gloednieuwe formule voor een totaalbeleving!

Praktisch:

  • Summerfestival: 1 & 2 juli 2017
  • Camping Summerfestival: 30 juni tem 3 juli 2017
  • Locatie: Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever Antwerpen
  • Dagticket in voorverkoop: 49 euro
  • Weekendticket in voorverkoop: 92 euro
  • Summercampticket in voorverkoop: 35 euro

Wil jij erbij zijn? Doe dan mee aan de wedstrijd want Flair geeft tickets weg!

Nog meer goed nieuws: Ons Flair busje staat op de camping van Summerfestival en op de festivalweide kan je langskomen in onze Flair Experience Zone!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.