Home Deco Een springkasteel op je trouwfeest is een ding, en wij willen er...

Een springkasteel op je trouwfeest is een ding, en wij willen er meteen eentje reserveren

Ga jij binnenkort trouwen?

Springkasteel op trouwfeest
© A Wedding Wonderland

Zoek je nog een unieke activiteit om je trouwfeest op te vrolijken? Een springkasteel is niet alleen voor kinderen ontzettend leuk, ook wij volwassenen kunnen weleens genieten van een heerlijke springsessie op zo’n opblaasbaar kasteel. Meer nog: het zou de nieuwste trend zijn op je bruiloft. Een reden te meer om in het huwelijksbootje te stappen! 😉

Ga jij binnenkort trouwen? Of heb je al een heel Pinterestbord gewijd aan je future wedding? Hoog tijd om een nieuw idee aan je lijstje toe te voegen. Een springkasteel op je trouwfeest is namelijk de nieuwste trend, en wij staan te springen om die klakkeloos te volgen!

Stijlvol springkasteel

We spotten de wedding bouncy castles voor het eerst op de Facebookpagina van het Britse A Wedding Wonderland, dat na wat socialmedia-aandacht overrompeld werd door aanvragen. Wij zijn er zeker van dat de trend ook in België snel opgepikt zal worden en dat we zeer binnenkort dus ook hippe en stijlvolle – lees: geen kinderachtige – springkastelen voor ons trouwfeest kunnen reserveren.

We were over at Crathorne Hall Hotel yesterday, a lovely venue with beautiful grounds.

Posted by A Wedding Wonderland on Friday, June 2, 2017

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.