Home Lifestyle Food YES: spaghettibar Bavet opent tweede vestiging in Antwerpen

YES: spaghettibar Bavet opent tweede vestiging in Antwerpen

Bavet
© Bavet

Spaghettilovers, goed nieuws! Na Leuven, Gent en een eerste Antwerpse vestiging in de Nationalestraat opent spaghettibar Bavet nu een tweede vestiging in de koekenstad. Yippie!

Fans van spaghetti kennen ongetwijfeld het immens populaire restaurant Bavet. Op het menu: spaghetti, spaghetti en nog maar eens spaghetti. Kiezen doe je uit een van de zes sauzen, een mouse-, dog- of horse-portie en lekkere toppings.

Bavet Basil of Say Cheese?

Onze favoriet? De ‘Bavetarian‘ of de ‘Bavet Basil‘, met basilicumpesto, zongedroogde tomaten, pijnboompitten en parmezaan. Liever wat spicy? Dan kies je een ‘Special‘. Voor cheese lovers is er de ‘Say Cheese‘. Als laatste is er ook nog de ‘OMG They Killed Kenny!‘, een romige tomatensaus met tijm en champignons. De kaas op je flinke bord spaghetti, is trouwens helemaal gratis.

De tweede Antwerpse vestiging zal openen aan de voet van het MAS, aan het Van Schoonbekeplein, vlak naast pizzatent Otomat. Ook Brussel krijgt binnenkort trouwens een allereerste vestiging op de Place St. Cathérine. Can’t wait!

Lees ook: