Home Lifestyle Food JAAA: SodaStream lanceert herbruikbare bruiswaterdrinkfles voor onderweg

JAAA: SodaStream lanceert herbruikbare bruiswaterdrinkfles voor onderweg

De revelatie waar bruiswaterdrinkers blij van worden.

© SodaStream

Wie liever bruiswater dan plat water drinkt én graag aan Moeder Aarde denkt, kent de miserie: elke ochtend een fles bruiswater maken om ze dan onhandig over te gieten in je drinkfles. Daar komt nu verandering in!

SodaStream lanceert namelijk een handige drinkfles die onder alle Sodastream-toestellen past. Zo maak je je eigen bruiswater in enkele seconden en hoef je enkel een dop op de fles te draaien om die handig mee te nemen.

De halveliterfles heeft een metalen dop en een handig draagkoordje. Op die manier kan je de fles overal mee naartoe nemen. Ze is te verkrijgen in de kleuren Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – heeft een handige sportdop en is vanaf september te verkrijgen.

Ben jij net zo enthousiast als wij over deze uitvinding? Registreer je dan hier, zodat je als een van de eersten de SodaStream My Only Bottle kan bestellen voor € 9,99. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream € 1 aan Plastic Soup Foundation. Zo investeer je ook nog eens in onderzoek naar wegwerpplastic. Twee vliegen in één klap!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.