Home Lifestyle SNIF: lelijkste hond ter wereld is gestorven

SNIF: lelijkste hond ter wereld is gestorven

Zsa Zsa werd 9 jaar.

Belga

De 9-jarige Engelse bulldog Zsa Zsa werd in juni nog verkozen tot lelijkste hond ter wereld, maar begin deze week stierf het beestje helaas.

Zsa Zsa kreeg zo’n drietal weken geleden de titel van ‘meest lelijke hond ter wereld’. Ze was een beetje uit proportie door haar ontzettend brede schouders, een tong die op de grond hing, scheve tanden en een kwijlende muil. ‘Ze is zo lelijk dat ze weer mooi is’, vertelde haar baasje Megan na haar overwinning.

Zsa Zsa groeide op bij een hondenfokker en Megan adopteerde haar vier jaar geleden. Ze was dol op haar kleine ‘misbakseltje’. ‘Ik ben nog steeds in shock‘, aldus Megan. ‘Ze is gestorven in haar slaap, maar ik kan niet geloven dat ze er niet meer is.’

Laatste kus

Megan gaf haar trouwe viervoeter een mooi afscheid. ‘We legden haar buiten op het gras en zeiden nog een paar lieve woordjes’, aldus Megan tegen E! News. ‘Ons dochtertje gaf haar tot slot een laatste kus.’ Megan had nog grootste plannen met haar kleine vriend. Ze wilde Zsa Zsa gebruiken als boegbeeld om een einde te maken aan hondenfokkers.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.