Home Lifestyle Food Bitterballenfans, opgelet: Sinterklaas legt dit jaar een kroketletter in je schoentje

Bitterballenfans, opgelet: Sinterklaas legt dit jaar een kroketletter in je schoentje

Kijk maar eens lief naar jouw 'sint'...

© VRT

We weten het, we zijn Sinterklaas een béétje ontgroeid… Maar voor deze nieuwe sintlekkernij maken we maar al te graag een uitzondering. Meet: de kroketletter!

Eentje in de categorie ‘malle noorderburen’: de kroketletter! We love chocolate, maar de klassieke chocoladeletter die de sint op 6 december in heel wat schoentjes stopt, mag voor ons dit jaar gerust vervangen worden door deze kroketletter. Kan er binnenkort nog een weekendje Utrecht op de agenda? Dan passeer je maar beter langs de Croquetten Boutique.

Vlees of kaas

Bovendien is de S-kroket niet alleen in vleeskroket, maar ook in kaaskroket te verkrijgen. Die lieve goede sint denkt uiteraard ook aan zijn vegetarische klanten… En wie tóch liever een zoete letter heeft, kan gaan voor de variant met mokka-hazelnootvulling. Thuis stop je de kroket gewoon in de oven en klaar is Kees! Zot zijn doet duidelijk geen zeer. Het kan bij momenten zelfs gevaarlijk lekker zijn…

Slaat jouw hart bij het zien van al dit moois een slag over? Eén adres: Bakkerstraat 7 in Utrecht. En als je er dan toch bent, kan je maar beter deze lekkere adresjes ook een bezoekje brengen. Smakelijk!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.