Home Lifestyle Single op valentijn? In Eindhoven kan je op 14 februari escaperoomdaten.

Single op valentijn? In Eindhoven kan je op 14 februari escaperoomdaten.

Ideetje?!

Valentijn
Shutterstock

Binnen een dikke maand is het valentijn, de romantische dag waarop de singles onder ons het liefst even onder een steen willen kruipen. Toch kan je er ook zonder lief een spannende dag van maken, want in Eindhoven kan je nu op escaperoomdate.

Een uur opgesloten zitten op je eerste date klinkt niet zo aanlokkelijk, maar bij Escaperoom Eindhoven kan het dus wel. Op 14 februari organiseren ze namelijk speciaal een evenement voor alle singles onder ons. Maak kennis met EscDaten.

EscDaten

Het principe is hetzelfde als bij een gewone escaperoom: probeer binnen zestig minuten te ontsnappen uit een afgesloten ruimte. Alleen doe je het nu niet met vrienden of familie, maar met andere singles. Geen paniek, want je hoeft het niet met z’n tweetjes te doen. Jullie gaan de uitdaging aan in teams van zes.

Verder steken ze je bij Escaperoom Eindhoven niet random in een kamer met zes vreemden, maar gaan ze op basis van je persoonlijkheid een match vormen. Je moet namelijk op voorhand een beschrijving van jezelf en van je ideale partner doorgeven.

Omdat het valentijn is, kan je ook rekenen op een speciaal tarief. Zo betaal je voor een spelletje maar veertien euro: een stuk minder dan wanneer je normaal een escaperoom boekt. En in dit geval heb je nog de kans om de liefde van je leven tegen het lijf te lopen ook! Wie niet waagt, wie niet wint, toch?

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.