Home Lifestyle Body Ontwerp je eigen seksspeeltje

Ontwerp je eigen seksspeeltje

Verdien meer dan 200.000 euro!

LoveHoney organiseert zijn jaarlijkse sextoy-wedstrijd. De opdracht is simpel: ontwerp een origineel seksspeeltje. De hoofdprijs bedraagt zo’n 2.000 euro en als je uitvinding wordt uitgebracht,t kan je honderd keer dat bedrag verdienen.

Iedereen van over de hele wereld mag bij de Britse onlinewinkel LoveHoney een ontwerp indienen voor het ideale seksspeeltje. Laat jullie creativiteit de vrije loop, want werkelijk álles mag. Er is eigenlijk maar één regel waar je inzending aan moet voldoen: je een heerlijk orgasme bezorgen. Er zijn drie categorieën voor de seksspeeltjes: vrouwen, mannen en koppels.

Sqweel

De wedstrijd legt de winnaars alvast geen windeieren. Trevor Murphy stuurde een paar jaar geleden zijn idee de Sqweel in. Het seksspeeltje voor orale verwennerij kon niet alleen de jury overtuigen, het werd ook effectief op de markt gebracht en leverde Trevor ondertussen al meer dan 200.000 euro op. Ktsching!

Ontwerp

Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze mooie prijzenpot is een ontwerp insturen van je seksspeeltje, dat mag getekend zijn met de hand of op de computer. Daarbij schrijf je natuurlijk een korte uitleg over hoe het precies werkt – lees: welke plekjes gestimuleerd worden. O ja, je moet het ding tot slot natuurlijk ook nog een originele naam geven. Succes!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.