Home Lifestyle Food Toppatissier Roger van Damme neemt iconische tearoom Désiré de Lille over

Toppatissier Roger van Damme neemt iconische tearoom Désiré de Lille over

Roger zal de zoete beleving naar een hoger niveau tillen, maar hij blijft ook trouw aan de authenticiteit die Désiré de Lille kenmerkt.

© PhotoNews

Als je een échte Antwerpenaar vraagt waar je de beste wafels en pannenkoeken kan eten in ‘t Stad, antwoordt hij ongetwijfeld: ‘Bij Désiré de Lille‘. En die iconische tearoom wordt nu overgenomen door… toppatissier Roger van Damme.

Vanaf 2019 neemt Roger van Damme het roer van Désiré de Lille over. Vanaf dan zal de Antwerpse tearoom dan ook omgedoopt worden tot Désirée. De ‘Het Gebaar’-chef zegt dat het altijd zijn droom geweest is om opnieuw een tearoom te openen: ‘Ik heb altijd enorm veel respect gehad voor het befaamde Désiré de Lille. We zullen dan ook de rijke geschiedenis van deze iconische zaak in Antwerpen in ere houden maar tegelijkertijd een totaal vernieuwd concept neerzetten.’

Désirée : tearoom, boutique, take away

De gasten zullen met andere woorden nog steeds kunnen genieten van de zoete klassiekers die ook op de menukaart prijkten bij Désiré de Lille. Oef! Maar naast de wafels, pannenkoeken, oliebollen, ijs en de iconische laquemants zal Roger van Damme ook verfijnde zoete en hartige high tea-hapjes serveren.

Roger zijn liefde voor Parijs sijpelt subtiel door in het interieur van de nieuwe zaak dat Franse en Victoriaanse elementen zal hebben. Wie geen tijd heeft om zich neer te zetten en gezellig een hapje te eten, kan nog steeds terecht bij de take away shop. Ideaal voor een shopstop!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.