Home Lifestyle WOW: opnieuw recordaantal inschrijvingen voor nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’

WOW: opnieuw recordaantal inschrijvingen voor nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’

Verrassend, aangezien er vorig seizoen slechts één van de vijf koppels gehuwd bleef.

blind getrouwd
© VTM

Wie zou er nu met een volstrekt onbekende willen trouwen? Heel wat Vlamingen, blijkbaar! Er kwam opnieuw een recordaantal inschrijvingen binnen voor het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’.

Nadat het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’ een record vestigde met 3.600 inschrijvingen (na 2.400 inschrijvingen voor seizoen twee en 1.100 voor het eerste seizoen), wordt dat record dit jaar gewoon vlotjes gebroken. Het is met de hakken over de sloot, maar dit jaar schreven 3.700 bereidwilligen zich in voor het VTM-programma.

Verrassend, vinden wij. De slaagkansen van zo’n blind huwelijk hebben zich in de vorige seizoenen namelijk helemaal niet bewezen. In het eerste seizoen bleef slechts een van de drie koppels getrouwd. In het tweede seizoen waren het er twee van de vier en in het derde seizoen waren het enkel Toon en Frie die gehuwd bleven. De vier andere koppels zijn ondertussen alweer gescheiden. Wél kregen er al twee koppels een ‘Blind Getrouwd’-baby. En de derde, die van Veerle en Nick, is onderweg.

Toon en Frie is het enige van de vijf koppels van vorig jaar dat gehuwd bleef. © VTM

Zes koppels?

Het lijkt een eerder onwaarschijnlijke piste, maar wij hopen stiekem dat er dit jaar zes koppels blind zullen trouwen. Aangezien het eerste, tweede en derde seizoen respectievelijk drie, vier en vijf koppels blind liet trouwen, zou het mooi zijn moest die tendens verdergezet worden. Toch?

Naar alle waarschijnlijkheid zal het vierde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ vanaf eind januari op VTM te zien zijn. De officiële startdatum werd nog niet bevestigd.

 Lees ook: