Home Lifestyle ZIEN: Q-dj’s Maarten en Dorothee stormen slaapkamer van Victor en Line uit...

ZIEN: Q-dj’s Maarten en Dorothee stormen slaapkamer van Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ binnen om 5 uur ‘s morgens

De presentatoren hadden ontbijt op bed mee, maar dat kreeg het koppel niet zomaar...

© qmusic

Victor en Line zijn het enige koppel uit het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ dat nog steeds samen is. Q-dj’s Maarten en Dorothee verrasten hen daarom met een ontbijt op bed. Al kregen ze dat niet zomaar…

We kregen gisterenavond in ‘Blind Getrouwd’ te zien dat slechts één koppel van de drie die na het beslissingsmoment besloten om getrouwd te blijven, nog effectief samen is. En nee het zijn niet Elke en Tim, maar Victor en Line die tot op heden trots met hun trouwring rond hun ringvinger pronken.

Pizza, sleutelbenen en Shrek

Als ‘beloning’ vonden Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe er niets beter op dan hen te verrassen met een ontbijt op bed. Allé, toch minstens één van hen, want Line zat stiekem mee in het complot. Ze had de sleutel van haar huis aan de presentatoren overhandigd, en die vielen om vijf uur ‘s morgens – of ‘s nachts – binnen in hun slaapkamer.

Al snel bleek dat Victor zijn boterkoeken en pistoleekes niet zomaar kreeg. Hij moest eerst meedoen aan ‘De Grote Slaapkamerquiz’. Nog half slaapdronken en met kleine oogjes kreeg hij drie volledig uiteenlopende vragen voorgeschoteld. Hij moest – op zijn nuchtere maag – de smaak van een pizza herkennen, het sleutelbeen aanwijzen bij een skelet en de vrouw van Shrek benoemen. Die laatste twee stormden daarna ook nog eens hun liefdesnestje binnen.

Of hij naast geluk in de liefde, ook chance had in het spel dat zie je in het filmpje hieronder. We kunnen jullie wel al verklappen dat hij het gelukkig niet erg vond om door quizmasters Maarten en Dorothee gewekt te worden op zo’n onchristelijk uur. Een mens heeft wat over voor een croissantje hé.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.