Home Lifestyle ZIEN: Milow brengt ingetogen, Engelstalige versie van ‘Zeil je voor het eerst’...

ZIEN: Milow brengt ingetogen, Engelstalige versie van ‘Zeil je voor het eerst’ in nieuwe ‘Liefde voor Muziek’

Wat denk je: levert 'Liefde voor Muziek' ook nu dé Vlaamse zomerhit op, na die van Niels Destadsbader vorig jaar?

Binnenkort start het vijfde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ op VTM. Om de kijker warm te maken, is een van de liedjes die Milow maakte voor het programma nu al te beluisteren op Spotify. In een eerste preview krijgen we te zien hoe de Leuvense zanger de song voor de rest van de groep brengt.

Dit is al het vijfde seizoen van ‘Liefde voor Muziek’, en toch slaagt het programma er nog steeds in om te verbazen. In het nieuwe seizoen maakt Milow van ‘Zeil je voor het eerst’, de Vlaamse oerklassieker van Bart Kaëll, een ingetogen song die perfect past rond een kampvuur. Daarover gaat ‘Sleeping Bag’ ook: die mooie zomeravonden waarop je aan een vuurtje zit en het leven zo mooi lijkt.

Zowel Bart als de andere kandidaten, onder wie Laura Tesoro en Jan Leyers,  zijn erg onder de indruk van Milows Engelstalige versie van ‘Zeil je voor je eerst’. Jij ook? Vorig jaar stuurde VTM als preview van het programma Niels Destadsbaders ‘Verover mij’ rond en wij voorspelden dat het lied dé zomerhit van 2018 zou worden. Zal hetzelfde met ‘Sleeping Bag’ gebeuren? Afwachten! Voorlopig is het ook nog wachten op de exacte begindatum van ‘Liefde voor Muziek’.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.