Home Lifestyle Food OMG: er opent binnenkort een heus pizzamuseum in New York

OMG: er opent binnenkort een heus pizzamuseum in New York

Wij reserveren onze tickets alvast!

© Nameless Network

We love pizza. En wie nog meer van de vettige lekkernij houdt – who doesn’t? – kan maar beter snel een ticketje richting New York boeken. Daar opent binnenkort namelijk een pizzamuseum.

Eindelijk krijgen pizza’s de erkenning die ze allang verdiend hadden. In New York opent komende maand The Museum of Pizza zijn deuren. De bedenkers van het museum vinden pizza ‘als een beste vriend’. ‘Pizza is leuk, betrouwbaar, consistent, flexibel en onzelfzuchtig. Hij is er altijd voor ons als we honger hebben, blij zijn, gehaast of een kater hebben. Pizza oordeelt niet’, klinkt het lovend. In het museum vind je onder andere een pizzakunstgalerij, een kaasgrot en een pizzastrand. Als dat niet tot de verbeelding spreekt…

Uiteraard krijg je van een pizzamuseum bezoeken wel enorm veel zin in pizza. Daarom krijgen de bezoekers aan de uitgang een stuk pizza voorgeschoteld. Het museum benadrukt wel dat het niet rond eten draait, maar rond fun, kunst en cultuur. Een deel van de opbrengst van de ticketverkoop gaat naar maaltijden voor gezinnen in nood.

‘Sexy’ trailer

Eerlijk gezegd weten we niet heel goed wat we van de trailer van The Museum of Pizza moeten denken… Mensen die elkaar stukken pizza voederen, hun lippen ongecontroleerd nat likken en zelfs pizza tegen hun kruis aan meppen? Wij denken er het onze van…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Snel zijn is de boodschap. Het museum opent namelijk al op zaterdag 13 oktober zijn deuren en zal maar twee weken open blijven. Momenteel zijn er al drie dagen uitverkocht. Voor een ticket betaal je zo’n € 34. Tripje naar New York al gepland? Bestel dan hier je tickets.

Lees ook: