Home celebs Pascale Naessens breidt haar serviescollectie Pure uit met glazen en bestek

Pascale Naessens breidt haar serviescollectie Pure uit met glazen en bestek

Binnenkort te vinden in onze keukenkast!

© Serax

Pascale Naessens heeft niet stilgezeten de afgelopen maanden. Gisteren stelde ze nog haar nieuwste kookboek ‘Puur Pascale 2’ voor en nu breidt ze ook haar succesvolle Serax-servieslijn Pure uit met een glaswerk- en bestekcollectie.

‘Een gemoedelijke sfeer creëren, een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt en zorgeloos kan genieten.’ Dat is hoe Pascale Naessens zelf het doel van haar gloednieuwe collecties omschrijft. Voor ons is ze alvast in haar opzet geslaagd.

Na de borden, kommetjes, tassen en ovenschalen, brengt Pascale nu ook glazen en bestek uit binnen haar bijzonder succesvolle servieslijn Pure, die ze uitwerkt in samenwerking met Serax. Het Pure-servies wordt trouwens niet enkel in de Vlaamse huiskamer, maar ook in heel wat gerenommeerde sterrenzaken onder de neus gezet.

Glazen

Met de typische luchtbellen in haar glazen, drukt Pascale haar voorliefde voor Egyptisch glaswerk uit. De klassieke vormen zorgen dan weer voor een hedendaagse toets. Robuuste vormen die toch een verfijnde uitstraling hebben. Waterglas, wijnglas, champagneglas of karaf? Pascale is your girl!

Bestek

Ook Pascales gloednieuwe Pure-bestekcollectie heeft tegelijk een nonchalante, maar toch verfijnde uitstraling. Haar mosterd haalde Pascale in Thailand, waar ze tijdens haar reis verliefd werd op de artisanale bestekken.

Meer info

De volledige Pure-collectie van Pascale Naessens in samenwerking met Serax en de prijzen en verkooppunten kan je hier bekijken.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.