Home Lifestyle Dankzij IZY reis je deze zomer met 2 voor de prijs van...

Dankzij IZY reis je deze zomer met 2 voor de prijs van 1 naar Parijs

Een ticketje voor € 10? Yes, please!

Wij ruiken de macarons, koffietjes en verse baguettes al tot hier, want vanaf morgen boek je met IZY een tripje naar Parijs voor een belachelijk lage prijs.

IZY, de low-cost-trein, pendelt voor een zéér schappelijk prijsje van Brussel naar Parijs. Hoe dat kan? Er is geen bar, je mag slechts één handbagage-item meenemen en je reist aan verminderde snelheid, waardoor je er iets langer over doet dan met de ‘gewone’ Thalys. Maar als je het ons vraagt, is het de ideale manier om geld te besparen voor dat doosje macarons of het liftje dat je naar de top van de Eiffeltoren brengt.

2 voor de prijs van 1

En omdat Parijs in de zomer extra leuk is, stunt IZY nu met 2 tickets voor de prijs van 1. Wie online een treinticket boekt voor twee personen voor een reis tussen 9 juli en 14 augustus, betaalt slechts de prijs van één ticketje. De actie geldt enkel als je boekt tussen 12 en 24 juni. Een ‘klapstoelticketje’ kost je amper € 15, koop je een ticket zonder gegarandeerde zitplaats, dan betaal je zelfs slechts € 10. Voor een zitje ín de wagon betaal je € 19. Wij reserveren alvast een plaatsje!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.