Home Lifestyle PAIRI DAIZA: zoveel kost het je om een nachtje tussen de dieren...

PAIRI DAIZA: zoveel kost het je om een nachtje tussen de dieren te verblijven

Je kan vanaf nu ook reserveren!

Pairi Daiza
Pairi Daiza

Boodschap van algemeen nut voor alle dierenliefhebbers: op 22 juni opent het hotel van Pairi Daiza officieel zijn deuren voor de eerste toeristen. De prijs voor zo’n nachtje tussen de dieren? Die werd zonet zorgvuldig aangekondigd.

Goed nieuws voor bezoekers aan Pairi Daizi die hun dagtrip graag willen verlengen met een nachtje op hotel: vanaf juni kan je gewoon in het hart van het beste dierenpark van Europa blijven overnachten. In ‘The Last Frontier‘ slaap je in hotel The Paddling Bear, huur je een hutje van The Natives of geniet je van een unieke ervaring in de ingegraven huisjes van The Full Moon Lodges. Een eerste glimps van hoe dat er allemaal uit zal zien, gaven we je vorige week al maar zonet maakte het dierenpark ook de prijzen van zo’n unieke overnachting bekend. Klinkt als iets wat je niet wil missen? ‘The Last Frontier’ opent pas zijn deuren op 22 juni maar reserveren kan nu al!

1 / 3
The Paddling Bear
Native Village
Full Moon Lodges
The Paddling Bear
The Paddling Bear

8 tweepersoonskamers: vanaf € 359 voor 2 volwassenen (2 dagen/1 nacht). 18 familiekamers: € 517 voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2 dagen/1 nacht). 4 suites (met bubbelbad, open haard, terras en sauna): € 677 voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2 dagen/1 nacht). Alle kamers bieden zicht op het territorium van de Stellerzeeleeuwen, de grootste zeeleeuwensoort ter wereld. In de lobby van het hotel kan je bij het haardvuur marmotten observeren. Ook is er een speelzaal waar kinderen zich in een sprookjesbos wanen en in restaurant l’Octopus verwent de chef je smaakpapillen.

Native Village
Native Village

10 huisjes – met bubbelbad, en sauna! – met zicht op het territorium van de beren, wolven en damherten: vanaf € 773 voor 2 volwassenen en 2 kinderen (2 dagen/1 nacht).

Full Moon Lodges
Full Moon Lodges

10 Full Moon Lodges – met bubbelbad, open haard en sauna! – met zicht op het territorium van de beren en de wolven: vanaf € 1.036 voor 4 volwassenen en 2 kinderen (2 dagen/1 nacht).

Inbegrepen in de prijs: toegang tot het park op de dag van aankomst tot de dag van vertrek en dat een uurtje vroeger dan de gewone dagtoeristen, gratis parking en gratis wifi. Ook geniet het hele gezin van een Amerikaans buffet als ontbijt en is een diner in restaurant l’Octopus inbegrepen. Op de kamer kan je kiezen uit een gratis assortiment alcoholvrije dranken. Toe te voegen aan jullie dagschema: een bijzonder moment met een dier. En als je ‘s avonds niet weet wat te doen, staan er steeds een heleboel leuke gezelschapsspellen ter beschikking.

Nog meer foto’s van het hotel en de huisjes:

Foto’s: Pairi Daiza

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.