Home Lifestyle OPROEP: wat is het slechtste kerstcadeautje dat je ooit kreeg?

OPROEP: wat is het slechtste kerstcadeautje dat je ooit kreeg?

Een doos tampons, een scheermachine of een (kapotte) vliegenmepper?

slechtste kerstcadeautje
© andrew neel & ben white via unsplash

Cadeautjes krijgen is superfijn! Behalve als je het pakje dat op je schoot ligt verschrikkelijk lelijk vindt, je het absoluut niet kan gebruiken of het zelfs een beetje ongepast is. Lag er voor jou ooit iets onder de kerstboom dat na 25 december onmiddellijk de vuilnisbak invloog, dat je inruilde of verkocht? Laat ons weten wat het slechtste kerstcadeautje was dat je ooit kreeg.

Ieder jaar opnieuw is het weer spannend afwachten tot na het kerstdiner om de pakjes onder de kerstboom te openen! Je strooide al wekenlang tips rond zodat je zeker en vast een geschenkje krijgt dat je even jolig maakt als de Kerstman himself. Helaas pikt niet iedereen die hints even goed op en zijn er naast blije gezichten ook vaak teleurgestelde zieltjes. Dat laat je uiteraard de avond zelf niet blijken, want kerst draait natuurlijk om gezellig samenzijn met je geliefden, maar diep vanbinnen vloek je wel als een woeste zeeman. Wij gaan bij Flair nu op zoek naar het slechtste kerstcadeautje dat je ooit kreeg.

Scheermachine of tampons

Kreeg je een minuscuul plastic bakvormpje van amper 2 euro bij een Secret Santa van 10 euro onder vriendinnen, terwijl je absoluut een hekel hebt aan koken? (true story, helaas) Ontving je van je partner een strijkijzer? Schonk je schoonvader je een scheermachine of vond je zus er niks beter op dan je een doos tampons te geven. Klinkt dit herkenbaar of heb je een verhaal dat nóg erger is?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer oproepen vind je hier.