Home Lifestyle Food OPPERKEUKENPRINSES: dit is de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017

OPPERKEUKENPRINSES: dit is de Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017

Dit is de 27ste Lady Chef of the Year.

© Chaudfontaine

Gisteren werd voor de zevenentwintigste keer de titel van ‘Chaudfontaine Lady Chef of the Year’ uitgereikt. We have a winner!

Het publiek en een jury van culinaire journalisten verkozen Laure Genonceaux (34) van restaurant Brinz’L in Ukkel tot Chaudfontaine Lady Chef of the Year 2017. Laure volgt hiermee Julie Baekelandt van C-Jules uit Zottegem op.

De titel Chaudfontaine Lady Chef of the Year wordt al sinds 1991 jaarlijks uitgereikt aan een vrouwelijke chef die staat voor kwaliteit, creativiteit en finesse in de keuken. Ook dit jaar werd een jonge, beloftevolle chef gekozen.

Laure Genonceaux van Brinz’L

Laure deed jaren ervaring op in toprestaurants zoals Gril aux Herbes en Bon-Bon. In 2015 opende ze haar eigen restaurant. In Laures keuken vind je invloeden van ver én dichtbij: haar Mauritiaanse en Belgische roots dragen bij tot een uitstekende mix van ingrediënten en smaken.

Laure is alvast superenthousiast over haar gloednieuwe titel: ‘Verkozen worden tot Chaudfontaine Lady Chef of the Year doet enorm deugd, het is de ultieme erkenning. Ik knok elke dag keihard in mijn restaurant, om mijn klanten een onvergetelijke culinaire ervaring te geven. Als chef zijn er twee dingen onmisbaar: passie en ambitie. Het is een apart beroep, maar het is die passie die de keuze voor dit leven zo eenvoudig maakt.’

Een dikke proficiat, Laure!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.