Home Lifestyle OOH: deze 94-jarige weduwenaar vond de perfecte remedie tegen z’n eenzaamheid

OOH: deze 94-jarige weduwenaar vond de perfecte remedie tegen z’n eenzaamheid

'Hij heeft eigenlijk de kinderen uit de buurt een beetje geadopteerd.'

eenzaamheid

Heel wat senioren brengen hun oude dag eenzaam door, zeker na de dood van hun partner. Keith Davison, een 94-jarige gepensioneerde rechter uit Minnesota, verloor vorig jaar in april de vrouw met wie hij 66 jaar getrouwd was, en sindsdien was de stilte oorverdovend. Totdat de man een geniaal plan opvatte.

Te stil

‘Ik had een sprookjesleven, maar toen me vrouw stierf, was dat gedaan. Dit verdomde huis is zo stil geworden’, vertelt weduwenaar Davison aan een regionale nieuwszender. Keith en z’n overleden vrouw Evy hebben drie volwassen kinderen, maar geen kleinkinderen. Toch loopt de tuin van de oude man sinds juli elke dag vol vrolijke kleintjes, want Davison liet een zwembad aanleggen voor de buurt. Terwijl de kinderen uit de wijk in het water springen en plezier maken, zit Keith vanop een afstandje met een glimlach te kijken. ‘Nu zit ik tenminste niet meer binnen naar de muren te staren.’

‘We gaan hier elke dag zijn’, vertelt een mama uit de buurt. ‘Hij heeft geen kleinkinderen, maar het is een beetje alsof de rechter alle kinderen uit de buurt geadopteerd heeft. Zij zijn z’n kleinkinderen nu.’ Aah, wij houden van een hartverwarmend verhaal op tijd en stond!

Meer hartverwarmende verhalen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.