Home Deco ‘OMBYTE’: Ikea lanceert handige collectie voor iedereen die van plan is om...

‘OMBYTE’: Ikea lanceert handige collectie voor iedereen die van plan is om binnenkort te verhuizen

© IKEA

Maak je binnenkort een nieuwe start en ben je van plan om te verhuizen of je huisje te verbouwen? Dan moeten we je al lang niet meer vertellen dat je bij Ikea aan het juiste adres bent. De winkelketen helpt je nu niet alleen met het vinden van de juiste zetels en kasten, want je kan er sinds kort – naast het smullen van de Zweedse balletjes – ook handig (en fancy) materiaal inslaan om je verhuis iets makkelijker te laten verlopen.

OMBYTE‘ is de allernieuwste collectie van Ikea en die staat voor één keer niet in het teken van je slaapkamer, badkamer of living, want met de nieuwe collectie richt Ikea zich vooral op het vereenvoudigen van je verhuisplannen! Hun missie? Je verhuis zo plezant en gemakkelijk mogelijk maken met enkele handige gadgets!

Draadmanden en tape

Geen eindeloze zoektocht naar genoeg bananendozen of plakband die tussen de potten en pannen verstopt zit, want onze favoriete Zweedse meubelwinkel heeft sinds 1 augustus enkele toffe tools in de winkelrekken liggen. Zo kan je er trendy kratten kopen die je na je verhuis kan gebruiken als toffe decoratie. Zo geef je ze meteen een tweede leven!

Ook hun draadmanden kan je later gebruiken om er je dekens of kussen in op te slaan en de opbergdozen (mét wieltjes) krijgen ook een plaatsje op ons boodschappenlijstje. En die roze tape, spanbanden en dat steekwagentje? Die kunnen tijdens de verhuis (en achteraf) ongetwijfeld goed van pas komen!

OMBYTE

Boodschappentas – € 3,99

OMBYTE

Verhuisdeken – € 9,99

OMBYTE

Verhuisdoos – € 2,50

OMBYTE

Led-spot – € 19,99

OMBYTE

Opberger op wielen – € 59,99

OMBYTE

Boodschappentas – € 3,99

OMBYTE

Draadmand – € 29,99

OMBYTE

Tape – € 3,99

OMBYTE

Steekwagentje – € 49,99

OMBYTE

Spanbanden – € 3,99

OMBYTE

Tapehouder – € 12,99

[td_smart_list_end]

Lees ook: