Home Lifestyle HEBBEN: Instax komt met een camera én smartphoneprinter in één

HEBBEN: Instax komt met een camera én smartphoneprinter in één

Je kan zelfs geluidsfragmenten toevoegen aan je foto's!

Instax Mini LiPlay
© Flair

Een foto van een klassieke Instax is natuurlijk super leuk, maar als je net je ogen toe hebt, heb je gewoon brute pech. En dus onthulde Fujifilm vandaag zijn nieuwste lid in de Instaxfamilie: de LiPlay, hybride instant camera én smartphoneprinter in één nieuw toestel. Wil je hebben!

We kennen het allemaal: komt eindelijk die leuke groepsfoto uit je Instax rollen, heb jij je ogen dicht. Want ja, de foto’s die je neemt met de instant camera blijven een lucky shot. Tot nu. Want Fujifilm lanceerde vandaag de nieuwste Instax mini LiPlay, een hybride instant camera én smartphoneprinter in één. Je kan ‘m dus on the go meenemen om de mooiste kiekjes vast te leggen maar ook gebruiken om rechtstreeks foto’s van je smartphone af te printen via het toestel.

Extra leuk: via het grote LCD-scherm kan je je foto’s op voorhand bekijken en uitkiezen vooraleer je ze gaat printen. Mislukte polaroids weggooien is dus voorgoed verleden tijd! Ook kan je naar hartelust filters en frames toevoegen aan je foto’s. Of via de Remote Shooting-functie, te bedienden via een app op je smartphone, van op afstand een groepsfoto of selfie maken.

Instax LiPlay

Verjaardagsliedjes en schaterlachjes

Extra extra leuk: bij de nieuwe Instaxcamera kan je nu ook een geluidsbericht toevoegen via een unieke QR-code die meegeprint wordt op je foto. Met een QR Code Reader kan je dan het bijhorende geluidsfragment afspelen. Perfect als je je beste vriendin wil verrassen met een persoonlijke boodschap voor haar verjaardag of als je dat schattige lachje van je kersverse spruit ook wil vastleggen. Hoe cool is dat?!

Instax LiPlay

De nieuwe Instax LiPlay is beschikbaar vanaf 14 juni, komt in drie leuke kleurtjes (Elegant Black, Blush Gold en Stone White), en kost je zo’n € 169. Maar daar heb je dan natuurlijk wel een hybride camera én een smartphoneprinter voor. Wij zetten ‘m alvast op ons verlanglijstje voor deze vakantie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.