Home Lifestyle WOW: New York Times kroont ‘Spitsbroers’ tot één van de beste buitenlandse...

WOW: New York Times kroont ‘Spitsbroers’ tot één van de beste buitenlandse series van 2018

Hoop jij op een derde seizoen?

De VTM-serie ‘Spitsbroers’ was een schot in de roos in ons Belgenlandje. Maar ook in het buitenland weten ze de serie te appreciëren, want The New York Times heeft het voetbalverhaal uitgeroepen tot één van de beste buitenlandse series van 2018!

Volgens The New York Times moet je ‘Spitsbroers‘ absoluut gezien hebben. De Amerikaanse website zette de VTM-serie namelijk in hun lijstje van de beste buitenlandse series van 2018. ‘Het is een geloofwaardig en hartverwarmend verhaal, maar “Spitsbroers” is ook een heftig familiedrama’, staat er op de site te lezen.

‘The Score’

Het productiehuis De Mensen is alvast in de wolken met deze lovende woorden, en we kunnen ze geen ongelijk geven.

‘Spitsbroers’ – ‘The Score‘ in Amerika – gaat over de 2 broers Alan en Dennis Moerman. Beiden dromen ze ervan om profvoetballer te worden. De droom van Dennis, gespeeld door acteur Oscar Willems, wordt werkelijkheid, want hij mag een contract bij KRC Genk tekenen. Dit tot grote frustratie van de andere broer. Maar dankzij zijn carrière belandt Dennis in een wereld vol roem, geld, mooie vrouwen en jaloezie. Alan, Joren Seldeslachts, moet toekijken naar het succes van zijn broer en dat verloopt niet zonder slag of stoot…

Vlaamse charmes

Het is niet de eerste keer dat het buitenland een Vlaams verhaal tipt als must-see-serie. Eerder verscheen ‘Beau Séjour‘ al op Netflix en ook ‘Tabula Rasa‘ kon onlangs ook een plekje veroveren op het platform. Opvallend: actrice Lynn Van Royen is in al deze series te zien. Good job!

In Amerika kan je via het online platform van Channel 4, Walter Presents, naar ‘Spitsbroers’ kijken. Liefste bedenker Kristof Hoefkens, zou je dan toch eens willen nadenken over een derde seizoen? Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.