Home Lifestyle EIN-DE-LIJK: Nederlandse trouwbeurs Engaged komt naar België

EIN-DE-LIJK: Nederlandse trouwbeurs Engaged komt naar België

Engaged noemt zichzelf 'de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' en doet jouw moodboards van op Pinterest tot leven komen.

Foto's: @engagednl via Instagram

Heuglijk nieuws voor alle bruiden in spe: de Nederlandse trouwbeurs Engaged krijgt voor het eerst een Belgische editie. Engaged – ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ – werd tot voor kort enkel georganiseerd in Nederlandse grootsteden zoals Amsterdam, Delft en Rotterdam.

De Belgische trouwbeurs I Do I Do krijgt duchtige concurrentie. In februari komt z’n Nederlandse tegenhanger Engaged namelijk voor het eerst naar ons land.

Engaged noemt zichzelf ‘de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt’ en doet jouw moodboards van op Pinterest tot leven komen.

Place to be voor bruiden: Antwerpen

Veel is er over de allereerste Belgische editie van Engaged nog niet geweten. De datum en locatie van hét evenement voor bruiden in spe is wel al bekend.

Wie op zoek is naar de jurk van z’n dromen, een wedding planner voor een destination wedding of fotograaf om de mooiste dag van jullie leven vast te leggen, moet op 2 en 3 februari 2019 in Antwerpen zijn.

Voor meer info raden we aan het Instagramaccount en de website van Engaged de komende maanden met argusogen in de gaten te houden.

Een impressie van een dagje Engaged vind je hieronder:

Nog meer leesvoer voor de bruid in spe: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.