Home Lifestyle Film Razend populaire Nederlandse film ‘Costa!’ krijgt een vervolg

Razend populaire Nederlandse film ‘Costa!’ krijgt een vervolg

Achttien jaar na het eerste deel waarin onze Kürt Rogiers een hoofdrol speelde.

© focus features

‘Costa!’ was een super populaire film uit 2001 over het leven van proppers aan de Spaanse kust. Achttien jaar later komt er eindelijk een vervolg.

Het hoeft niet altijd Throwback Thursday te zijn voor een heerlijke stukje nostalgie. De Nederlandse succesfilm ‘Costa!’, die later een populaire gelijknamige reeks kreeg, krijgt immers een vervolg! Achttien jaar na het eerste deel uit 2001 maakte filmproducent NL Film bekend dat regisseur Jon Karthaus bezig is met de sequel.

Meisjesharten veroveren

Kürt Rogiers speelde als Tommy een van de hoofdrollen. Nu heeft de acteur, die Lars speelt in ‘Familie’, een korte grijze coupe, maar toen veroverde hij nog tal van meisjesharten met zijn wilde blonde krullenbos. Ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman, die momenteel een grote ster is in Hollywood, was als Bart een van de hoofdpersonages. Hij speelde aan de zijde van onder andere Blake Lively in ‘The Age of Adaline’ en Emilia Clarke in ‘Game of Thrones’. Momenteel is hij ook te zien in de creepy Netflix-reeks ‘The Haunting of Hill House’.

De romantische komedie ‘Costa!’ ging over het leven van een aantal knappe proppers in Spanje. Zij moesten overdag reclame maken voor een van de beste discotheken ‘De Costa’ in Salou, zodat de club ‘s avonds stampvol zat. Over wat de tweede film zal gaan en wanneer die precies uitkomt, is nog niks bekend. ‘Het project staat nog in de kinderschoenen, maar we zijn er wel heel serieus mee bezig’, aldus de woordvoerder. Wij kunnen al niet wachten!

Lees ook: