Home Lifestyle Nathalie Meskens bezorgt mede-BV’s dit najaar de beste (en laatste) dag van...

Nathalie Meskens bezorgt mede-BV’s dit najaar de beste (en laatste) dag van hun leven

En dat in haar eigen programma 'De laatste 24 uur'.

In haar allereerste realityprogramma ‘De laatste 24 uur’ zal Nathalie Meskens dit najaar enkele BV’s de allerbeste 24 uur van hun leven bezorgen. Alsof het de laatste zijn.

Actrice/presentatrice Nathalie Meskens krijgt haar eerste realityprogramma. VTM zendt dit najaar ‘De laatste 24 uur uit’. In het programma worden de laatste 24 uren van enkele van Nathalies mede-BV’s geënsceneerd. En die probeert Nathalie keer op keer zo leuk mogelijk te maken.

BV’s

Nathalie verduidelijkt het concept: ‘Ik contacteer collega’s en vraag hen om in hun – doorgaans overvolle – agenda de volle 24 uur voor mij te blokkeren. Meer informatie krijgen ze niet. Ik druk hen wél op het hart dat ze me moeten vertrouwen. En dan val ik bij hen binnen met telkens dezelfde boodschap, dat ik goed en slecht nieuws te melden heb. Het slechte nieuws is dat het hun allerlaatste dag is op deze wereld. Het goede nieuws is dat ik die ultieme 24 uur bij hen blijf en van alles heb voorbereid om er samen de leukste en prachtigste dag van hun leven van te maken.

Nathalie zal in het programma onder anderen de laatste uren inluiden van Staf Coppens, Herman Brusselmans en Ben Segers. ‘De laatste 24 uur’ is dit najaar te bewonderen op VTM. Wij kijken er alvast naar uit!

© VTM

Meer televisie:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.