Home Lifestyle Food MMM: proef deze warme-chocolademelk-bommetjes

MMM: proef deze warme-chocolademelk-bommetjes

Een explosie van smaak!

© firebox

Wat is er nu heerlijker dan op een koude herfst- of winterdag een lekkere, warme chocolademelk drinken? Voeg wat extra fun toe aan je drankje en gebruik de Hot Chocolate Bombes.

Een warme chocolademelk smaakt altijd. Na een lange herfstwandeling, een hectische dag op het werk of bij het bingewatchen van je favoserie onder een fleecedekentje. Je kan het drankje kant-en-klaar kopen of wat poeder toevoegen aan een tas warme melk, maar wij verkiezen de variant met échte chocolade.

Dankzij Firebox wordt je warme drankje nu letterlijk the bomb! Zij verkopen Hot Chocolate Bombes. Naast kleine caloriebommetjes – who cares –  zijn het ook echt bolletjes van melkchocolade die je in je drank moet gooien. Het liefst niet te hard, tenzij je het witte goedje graag all over the place hebt.

Aangename verrassing

De chocoladebommetjes bevatten bovendien een bijzonder aangename verrassing. Het is net een Kinder Surprise-eitje, want binnenin zitten verschillende roze en witte minimarshmellows die vrolijk ronddobberen in je warme melk als de chocolade smelt. Yummm!

Voor diegenen die geen fan zijn van chocomelk – ja, ze bestaan: je kan de chocolade natuurlijk ook gewoon zo opeten als een soort heel vroeg paaseitje.

De Hot Chocolate Bombes zitten in een handige verpakking van drie. Het ideale kerstcadeautje voor alle chocolate lovers. Je kan ze hier kopen voor 10,39 euro. Je moet wel even geduld hebben om van deze lekkernij te proeven, want ze komen pas op 29 november terug in stock.

Lees ook: