Home Lifestyle Mike en Marjolein hakken vanavond definitief de knoop door in ‘Blind Getrouwd’

Mike en Marjolein hakken vanavond definitief de knoop door in ‘Blind Getrouwd’

Hoe schat jij hun kansen in?

Blind Getrouwd
© VTM

Vanavond is het zover: het eerste beslissingsmoment van ‘Blind Getrouwd’ komt eraan. Mike en Marjolein zijn de eerste die de knoop mogen doorhakken. Heeft het koppel opnieuw kriebels in hun buik of zetten ze definitief een punt achter hun relatie? Spannend!

De jawoorden in ‘Blind Getrouwd‘ zijn gegeven, de huwelijksreizen liggen achter de rug, de koppels wonen samen en stilaan beginnen ze elkaar echt te kennen. Kortom: de laatste fase van het experiment is bereikt. Wie blijft er samen en wie ondertekent de scheidingspapieren?

Een nieuw begin of een definitief einde?

Aljosja en Lieve, Toon en Frie, Damiano en Wendy en Tim en Esther hakken volgende week de knoop door, maar vanavond is het al zover voor Mike en Marjolein. Het koppel besloot vorige week om weer apart te gaan wonen zodat ze allebei alles rustig op een rijtje konden zetten. ‘Elkaar opnieuw een beetje leren kennen via dates, daar kijk ik wel naar uit’, klinkt het bij Marjolein. ‘Ik hoop dat we tot rust komen en weer normaal gaan kunnen doen tegen elkaar.’

© VTM

‘Mijn gevoelens zijn heel tegenstrijdig‘, vertelt Mike dan weer. ‘Het ene moment denk ik dat het een goede beslissing is geweest om weer apart te gaan wonen, en het andere moment twijfel ik toch nog.’

Uiteindelijk heeft het koppel dan toch een gezamenlijke beslissing kunnen maken, en die hoor je vanavond om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.