Home Lifestyle Food OMG: McDonald’s deelt 500 limited edition flessen Big Mac-saus uit

OMG: McDonald’s deelt 500 limited edition flessen Big Mac-saus uit

Ter ere van de 50ste verjaardag van de iconische Big Mac.

© McDonald's

De iconische Big Mac bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom lanceerde McDonald’s in de zomer al de MacCoin. Maar het feest is nog lang niet gedaan! De hamburgerketen deelt nu namelijk limited edtion flessen Big Mac-saus uit… Van een primeur gesproken!

De Big Mac is al 50 jaar dé iconische burger van McDonald’s. En na een halve eeuw mag die burger weleens gevierd worden, toch? Daarom lanceerde de hamburgerketen in meer dan 50 landen de MacCoin. Denk: Bitcoin, maar dan inwisselbaar in Big Macs. En nu volgt de tweede stunt: Big Mac-saus in een fles!

Win een van de 500 flessen Big Mac-saus

Een Big Mac is geen Big Mac zonder de befaamde geheime saus. McDonald’s wil voor deze speciale gelegenheid een limited edition van de saus weggeven. Ze delen 500 flessen uit aan hun Facebook-fans. Om zo’n fles te bemachtigen, moet je antwoorden op de vraag: ‘Wat zou jij doen voor deze unieke Big Mac-saus?’

We hebben 500 flessen legendarische Big Mac saus, en je kan ze alleen hier verdienen in ruil voor een challenge. An-Katrien bestelde in de McDrive met een speelgoedauto! En jij, hoe ver ga jij ervoor? Deel het in de comments of op Instagram en tag @mcdonaldsbelgium. #BigMacSauce #BigMac50http://bit.ly/BigMac50NL

Posted by McDonald's België on Wednesday, October 3, 2018

Vanaf vandaag tot en met maandag 15 oktober 2018 kan je jouw challenge indienen om een fles van de graal der burgersauzen te bemachtigen. Hoe? Comment jouw idee onder een van de posts op de Facebookpagina van McDonald’s België of post een foto op je Instagramaccount en tag @mcdonaldsbe. Succes!

Lees ook: