Home Deco Maisons du Monde opent heel binnenkort een flagshipstore op de Meir

Maisons du Monde opent heel binnenkort een flagshipstore op de Meir

Maisons du Monde Antwerpen
© Pexels

Shoppen op de Meir wordt binnenkort nóg toffer, want onze redactrice en #decoqueen Laura botste vandaag op een wel heel aangename verrassing in de meeste populaire winkelstraat van ‘t land. Ze zijn er momenteel namelijk druk in de weer met het inrichten van een gloednieuwe vestiging van onze favoriete interieurwinkel.

Jawel, Maisons du Monde komt naar hartje Antwerpen! En we hoeven niet lang meer te wachten om er onze bankrekening aan zachte kussens, toffe koffietassen en de eerste kerstdecoratie te plunderen, want als we de reclame die op de gevel van het pand hangt mogen geloven, opent de de interieurwinkel volgende maand al de deuren.

Excuus nodig?

De flagshipstore bevindt zich naast de C&A-vestiging op de Meir en de opening is gepland in oktober. Op welke dag de winkel precies voor het eerst klanten zal ontvangen, is nog niet helemaal duidelijk, maar naar goede gewoonte houden we jullie sowieso op de hoogte. Wat we wél al weten, is dat ze er momenteel volop in aan het werken zijn én dat ze nog personeel zoeken. Ideaal voor wie altijd al droomde van een job in het interieurwalhalla.

Nog een geldig excuus nodig om je lief binnenkort te overtuigen om een uitstapje naar de Meir te maken? Momenteel ligt ons prachtig woonboek in de winkel. Het zou zonde zijn om niet zelf eens een van onze decotips uit te proberen, toch? ?

Lees ook: