Home Lifestyle London Eye wordt 20 jaar en viert dit in stijl met speciale...

London Eye wordt 20 jaar en viert dit in stijl met speciale events ín het reuzenrad

Cocktails slurpen, yoga volgen of een selfie met de koningin nemen, en dat alles op 135 meter hoogte!

london eye
© kevin hackert via unsplash

Hieperdepiep hoera! London Eye wordt op 9 maart 20 jaar. Om deze mijlpaal in stijl te vieren, vinden er van 6 tot en met 9 maart in de capsules van het reuzenrad verschillende themafeestjes plaats. Het uitgelezen moment om nog eens naar de Britse hoofdstad te trekken!

Er is er eentje jarig! London Eye, een van de meest populaire bezienswaardigheden van Londen, wordt op 9 maart 20 jaar. Dan staat het reuzenrad al twee decennialang te pronken langs de Thames. De attractie geeft je een geweldig uitzicht over de hele stad en lokt jaarlijks dan ook miljoenen toeristen. De stad wil de verjaardag van deze bekende trekpleister dus niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom organiseert ze van 6 tot en met 9 maart verschillende themafeestjes in twintig van de tweeëndertig capsules.

135 meter hoogte

Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het dat weekend beleven op zo’n 135 meter hoogte. Zo kan je spinninglessen volgen, cupcakes eten, een selfie met koningin Elizabeth (de Madame Tussauds-versie) nemen, naar opkomende artiesten luisteren, cocktails slurpen of aan yoga doen. De capsules worden daarvoor volledig omgetoverd in het bijhorende thema.

Zin om nog eens naar deze hippe stad te trekken? Dan is dat weekend het uitgelezen moment! Tickets voor deze events kosten 10 pond of 12 euro en kan je op de website van London Eye bestellen. Wacht niet te lang met boeken, want sommige feestjes zijn al uitverkocht.  Als je in Londen bent, hebben we trouwens nog enkele toffe adresjes voor jou! Hippe restaurantjes of boetiekjes vind je hier. Draag je vooral duurzaamheid hoog in het vaandel, breng dan zeker aan deze plekjes een bezoekje.

Lees ook: