Home Lifestyle Body Flubberbuikjes en tranen met tuiten: Instagramaccount verzamelt doodeerlijke foto’s van kersverse mama’s

Flubberbuikjes en tranen met tuiten: Instagramaccount verzamelt doodeerlijke foto’s van kersverse mama’s

Prachtig!

Kylie Jenner zat na haar bevalling snel terug strak in het pak en ook Kate Middleton poseerde een paar uur na de geboorte van prins Louis alweer stralend voor een bende fotografen. Alleen Chrissy Teigen lijkt als enige in Hollywood haar échte lichaam vlak na een bevalling doodeerlijk te durven delen op social media. En laat dat nu net zijn wat het Instagramaccount TakeBackPostPartum toejuicht: realistische foto’s van kersverse mama’s.

Het Instagramaccount TakeBackPostPartum verzamelt niet alleen realistische foto’s van kersverse mama’s maar ook inspirational quotes en eerlijke ervaringen van die prachtige vrouwen. Het doel? Andere moeders aansporen om vrede te nemen met hun lichaam na de bevalling én met zichzelf. Want ja: flubberbuikjes, striemen en tranen zijn allemaal part of the deal. Zelf een boodschap voor de wereld? Gebruik dan de hashtag #takebackpostpartum en wie weet wordt jouw foto wel gedeeld op het account.

Lees ook: