Home Lifestyle ‘Move over, Mike en Marjolein! Lieve en Aljosja zijn de underdogs’: dit...

‘Move over, Mike en Marjolein! Lieve en Aljosja zijn de underdogs’: dit zijn de leukste tweets na de vijfde aflevering van ‘Blind Getrouwd’

Awkward stiltes en verliefde blikken alom.

Gisterenavond zaten we weer massaal achter ons televisiescherm voor een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels genoten van hun laatste dagen op huwelijksreis en vertrokken daarna opnieuw naar het grijze België. Hier en daar vlogen er vlinders in de lucht, maar bij sommigen was de romantiek ver te zoeken. En dat is twitterend Vlaanderen ook niet ontgaan.

Ook tijdens de vijfde aflevering van ‘Blind Getrouwd‘ had kijkend Vlaanderen zijn Twitterpagina bij de hand. De meningen over de koppels zijn verdeeld, maar over Aljosja en Lieve is iedereen het eens. ‘Hoe schattig zijn Aljosja en Lieve?’, klinkt het op Twitter. Alleen beseffen de twee tortelduifjes dat zelf nog niet…

Prille liefde bij Aljosja en Lieve?

Aljosja en Lieve waren gisteren gespreksonderwerp nummer 1 tijdens ‘Blind Getrouwd’. Het was totaal geen liefde op het eerste gezicht bij deze twee kandidaten, maar de boel lijkt nu wel te ontdooien. Het koppel gaf zelfs een kusje voor de camera. Cute! Toch is Lieve bang om gekwetst te worden, en daarom durft ze zich niet helemaal open te stellen. Gelukkig ziet experte Sybille dat er wel iets groeit tussen Lieve en Aljosja. En ook op Twitter denkt iedereen er zo over.

Toon en Frie = #couplegoals

Ook Toon en Frie horen bij de favoriete koppels van het programma. In de aflevering van gisteren gingen de twee eten in een sterrenrestaurant, maar de zeven gangen lagen al snel op de maag van Frie. Gelukkig wist Toon meteen wat hij moest doen. En niet alleen zijn bezorgdheid viel in de smaak, kijkend Vlaanderen wist ook Toons liefde voor koffie te appreciëren.

Kleine aanrakingen bij Damiano en Wendy

Het is algemeen geweten dat Wendy bevestiging zoekt bij Damiano. Haar kersverse man bewaart nog een afstandje, maar lijkt stilaan toch te bezwijken. Hun knuffeltraditie voor het slapengaan is alvast een feit!

Match made in heaven bij Tim en Esther?

Tim en Esther groeien steeds dichter naar elkaar toe. Van een smoorverliefd koppel is hier nog geen sprake, maar wat niet is, kan nog komen. En daar hoopt Twitter op!

Waar zijn de dolverliefde Mike en Marjolein naartoe?

Mike en Marjolein werden na de eerste aflevering tot de nieuwe Evelien en Nicolas gedoopt, maar er waren gisteren weinig overblijfselen te zien van de coup de foudre tijdens hun huwelijksdag. De twijfels namen de bovenhand bij Marjolein en de pijnlijke stiltes waren al even akward om naar te kijken. Hopelijk komt hier snel verandering in…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.