Home Lifestyle Kozen Tim en Cherish uit ‘Temptation Island’ al een trouwdatum?!

Kozen Tim en Cherish uit ‘Temptation Island’ al een trouwdatum?!

Het Facebook event 'Bruiloft Tim en Cherish' heeft al meer dan 20.000 geïnteresseerden en aanwezigen.

VIJF

Nu Temptation Tim verliefd is geworden op Cherish en hij van Deborah ‘zijn ring in zijn gat mag steken’, droomt de Aalstenaar er van om met de blonde verleidster in het huwelijksbootje te stappen. Op Facebook is alvast een event aangemaakt ‘Bruiloft Tim en Cherish’ waar al bijna twintigduizend mensen in geïnteresseerd zijn of effectief gaan.

In de vorige aflevering van ‘Temptation Island’ zagen we dat de hondstrouwe Tim zich volledig liet inpakken door Cherish. Hand in hand lopen, kusjes hier en daar en samen slapen. Hij doet zelfs geen moeite om het uit het zicht van de camera te doen. Hij wil zijn Deborah Leemans niet kwetsen, maar hij doet naar eigen zeggen mee aan het programma om de temptation aan te gaan en hij kreeg gevoelens voor verleidster Cherish. Na Kevin en Megan, Mezdi en Daniëlle sneuvelde er dus een derde koppeltje.

Trouwfeest

In een spoiler voor de volgende aflevering – niet verder lezen als je het nog niet wil weten – zien we dat Tim heel zeker is van zijn zaak. Hij wil zijn Cherry niet kwijtraken en hij verzekert Zwanetta – hij zweert het zelf op zijn communiehartje –  dat ze volgend jaar op hun trouwfeest zal staan. Zwanetta is enthousiast, al denken wij dat Tim alleen voor het altaar zal staan. Cherish liet namelijk al duidelijk weten in een interview dat Tim geen boyfriendmaterial is voor haar. Auwtsch.

Grap

Toch zagen we dit weekend plots het event ‘Bruiloft Tim en Cherish’ opduiken op onze sociale media. Deze ‘Temptation’-bruiloft zou al redelijk snel plaatsvinden, namelijk op woensdag 16 mei. De pagina is natuurlijk aangemaakt door een of andere flauwe plezanterik die zich liet inspireren door de gedurfde – of idiote – uitspraken van de Aalstenaar, maar de grap kent duidelijk veel succes. Al 13.000 mensen zijn geïnteresseerd en al meer dan 5.000 mensen willen effectief gaan.

Getuige

‘Ga je mee?’, ‘Feestje!’, ‘Deze dag wil je niet missen’ en ‘We houden de dag vrij’ zijn maar enkele van de enthousiaste reacties. Eén iemand stelde zich zelfs al kandidaat om ceremoniemeester te zijn. We gokken dat Tim Mezdi kiest als zijn getuige, dat Kevin koekeronde plaatjes – en enkele tongen – zal draaien op het feest, dat Zwanetta en Laetitia twerken op de dansvloer en dat Jeremy ergens op zijn eentje in een hoekje zal zitten.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.