Home Lifestyle Geen idee waar naartoe tijdens de kerstvakantie? TomTom helpt je op weg...

Geen idee waar naartoe tijdens de kerstvakantie? TomTom helpt je op weg met nieuwe feature Road Trips

Je kan kiezen uit wel meer dan honderd routes wereldwijd!

tomtom

Nu de kerstvakantie goed en wel begonnen is en de feestjes achter de rug zijn, kan je de eindejaarsperiode eindelijk vullen met leuke activiteiten. Geen idee waar naartoe? TomTom weet raad met z’n nieuwste feature Road Trips.

Begrijp ons niet verkeerd. Wij vinden niets zo leuk dan al bingewatchend in de zetel bekomen van de indigestie van de afgelopen dagen. Al gaat dat stinken in de zetel ook snel vervelen.

Voor wie onze kerstbucketlist al volledig wist af te werken en nu een beetje verloren is, weet TomTom, een van de grootste spelers op de markt van navigatiesoftware, raad. Met de nieuwe feature TomTom Road Trips ga je met de auto op avontuur en kan je kiezen uit meer dan honderd (!) zorgvuldig uitgekozen routes wereldwijd.

Van de Ardennen tot Friesland

Zo zijn er de zogeheten Kerstroutes waarbij je prachtige uitzichten, traditionele kerstmarkten en leuke evenementen kan ontdekken. Blijf je liever dicht bij huis? Ook in de Benelux zijn er activiteiten genoeg omhanden.

Moe en hongerig aan het eind van een lange dag? TomTom leidt je nu ook naar de beste eet- en verblijfsgelegenheden.

Zo biedt TomTom een roadtrip doorheen de Ardennen aan, alsook een route richting Nederland langs de adembenemend mooie meren, rivieren en kanalen die de elf historische Friese steden verbinden die jaarlijks deelnemen aan de befaamde Elfstedentocht.

Moe en hongerig aan het eind van een lange dag? TomTom leidt je nu ook naar de beste eet- en verblijfsgelegenheden dankzij een samenwerking met TripAdvisor. Handig!

Het gebruik van Road Trips gaat heel eenvoudig via je de online routeplanner van TomTom, MyDrive. Hiermee kun je eenvoudig stops toevoegen of de route in je routeplanner ‘slepen’ om een specifieke weg in te voegen die je wil rijden. Dit kan vooraf op je navigatiesysteem, of instant met je smartphone.

De TomTom MyDrive-app is te downloaden in de App Store en de Google Play Store.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.