https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle VIDEO: de langverwachte kerstreclame van John Lewis weet ons ook dit jaar...

VIDEO: de langverwachte kerstreclame van John Lewis weet ons ook dit jaar te betoveren

De makers kozen met #givealittlelove alvast voor een toepasselijke boodschap.

kerstreclame John Lewis
© YouTube: John Lewis & Partners

Midden november verschijnt steeds de jaarlijkse kerstreclame van John Lewis en dat is gelukkig in 2020 ook niet anders. Dit jaar heeft de reclamespot bovendien een zeer toepasselijke boodschap namelijk ‘give a little love’. Iets wat we anno 2020 meer dan ooit kunnen gebruiken!

‘Wij geloven dat de wereld een betere plaats zou zijn als we allemaal gewoon een beetje meer liefde zouden geven. Daarom zetten we dit jaar – hoe groot of hoe klein je daad mag zijn – vriendelijkheid in de kijker. We willen laten zien wat voor een positieve impact deze daden op ons hebben’, klinkt het in de beschrijving van de reclamespot.

Give a little love

De kerstreclame van John Lewis begint met een jongen wiens bal vastzit in een hoge boom. Plotseling schiet er een klein meisje hem te hulp en krijgen we de twee personages plots in animatievorm te zien. Vervolgens zien we doorheen de spot hoe verschillende mensen elkaar helpen en een klein beetje liefde geven.

Net zoals elk jaar zijn de reacties op de kerstreclame ontzettend lovend. Zo vinden ze niet alleen de beelden, maar ook de boodschap en de muziek prachtig. Het is trouwens de eerste keer dat de keten geen cover gebruikte voor hun spot. Zo kozen ze dit jaar voor een origineel nummer. Benieuwd naar het resultaat? Klik hieronder dan snel op ‘play’ om de advertentie af te spelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer leesvoer om alvast in de kerstsfeer te komen: