Home Lifestyle Dieren Je kat instafamous maken? Doe dan mee aan de wedstrijd van Arthémis...

Je kat instafamous maken? Doe dan mee aan de wedstrijd van Arthémis the cat

Het beroemde beestje zoekt twaalf mooie katten voor op haar poezenkalender van 2019.

© arthemisthecat

Heb jij de allermooiste kat of schuilt er een model in je poezenbeest? Doe dan mee aan de wedstrijd van Arthémis the cat en wie weet prijkt jouw schattige viervoeter volgend jaar op de kattenkalender van de bekende poes.

Arthémis is een prachtige Bengaalse tijgerkat uit Canada die duizenden volgers heeft op Instagram. Met haar mooie vlekjesvacht en groene ogen betovert ze mensen over de hele wereld. Je hoeft niet per se een catlover pur sang te zijn om weg te smelten bij de foto’s van het schattige beestje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Arthémis – of beter gezegd haar baasje – organiseert nu een toffe wedstrijd voor alle catladies onder ons! Ze stellen een kattenkalender samen en zoeken daarvoor 12 poezenvriendjes. Is jouw kat dé geknipte kandidaat voor deze job? Post dan de mooiste foto van je kat op je Instagrampagina met het onderschrift: ‘I want to be in the #arthemiscalendar by @arthemisthecat’. Je moet ook Arthémis zelf volgen, de foto van de wedstrijd liken en delen op je eigen pagina met de tag @arthemisthecat. Je kan ook via Facebook deelnemen.

Je kan nog deelnemen tot 30 november. Arthémis zal zelf zes favorieten uitkiezen, de andere zes worden gekozen door jullie, dus op basis van het aantal hartjes. Haal de Gigi Hadid of Naomi Campbell in je kat naar boven en maak een fantastische foto. Dit hebbeding kan je misschien helpen de klus te klaren. Wie weet prijkt jouw viervoeter dan op de kalender van 2019 en wordt-ie net zo instafamous als Arthémis zelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: