Home Lifestyle Joëlle: ‘Ik ben geschrokken van de dingen die Jeroen met Severien deed...

Joëlle: ‘Ik ben geschrokken van de dingen die Jeroen met Severien deed zonder dat ik het zag’

De blondine had haar exit in 'Boer zkt Vrouw' niet voelen aankomen.

Boer Jeroen vond dat hij Joëlle en kijkend Vlaanderen niet langer voor de gek kon houden, dus stuurde hij de laatste concurrente van Severien maandagavond in ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond’ vroegtijdig naar huis. Ondanks wat je als kijker zou denken, zag de blondine die exit niet aankomen. Dat vertelt ze in Dag Allemaal.

Coup de foudre

Vanaf aflevering 1 van ‘Boer zkt Vrouw’ lag het er vingerdik op: Jeroen zou voor Severien kiezen. Hoewel de coup de foudre de voorbije weken een beetje afzwakte, en zijn mama Severien nogal een babbelkous bleek te vinden, koos de boer maandagavond toch definitief voor zijn vlam. Maar voor Joëlle, die andere blondine die naar zijn hart dong, kwam de keuze wel als een verrassing.

Op de boerderij verdeelde Jeroen zijn aandacht namelijk mooi tussen de twee dames, vertelt Joëlle. ‘Natuurlijk had ik door dat het goed klikte tussen hen, maar al die dingen die hij deed met Severien zonder dat ik het zag…Achteraf bekeken begrijp ik natuurlijk waarom Severien zo rustig was tijdens het vervroegde keuzemoment.’ Ook het intieme ontbijt op bed dat Joëlle en Jits verstoorden, baarde haar aanvankelijk geen grote zorgen. ‘Ik heb pas achteraf op tv gezien dat er meer achter zat’, vertelt ze.

Niet klaar voor nieuwe man

Joëlle zag Jeroen echt zitten en dacht al na over een toekomst met z’n tweeën tussen de koetjes en de kalfjes. Ze had zich ook al voorgenomen om haar leven in België af te ronden en naar Duitsland te vertrekken om er werk te zoeken en de taal te leren. Toen Jeroen haar naar huis stuurde, zijn er dan ook wat tranen gevloeid. ‘Ik had mijn gevoelens voor Jeroen onderschat’, klinkt het. ‘Gelukkig heb ik thuis veel steun gekregen van mijn mama, stiefpapa en zus.’

Nu Joëlle het avontuur herbeleeft op televisie, komen de herinneringen aan de tijd met Jeroen weer boven. Ze voelt dat haar gevoelens voor de boer nog niet volledig verdwenen zijn. ‘Ik heb het “Boer zkt Vrouw”-verhaal nog niet kunnen afsluiten en daardoor ben ik zeker nog niet klaar voor een nieuwe relatie’, klinkt het. De Facebook-berichtjes die Joëlle nu van mannen krijgt, laat ze voorlopig dan ook links liggen.

Mocht Jeroen haar opbellen voor een tweede kans, zou Joëlle dan weer niet nee zeggen. ‘Als het niets wordt met Severien en hij wilt mij toch beter leren kennen, dan sta ik daar zeker voor open. Ik zou me dan ook geen tweede keuze voelen’, besluit ze.

Meer ‘Boer zkt Vrouw’: