Home Lifestyle Food JAAAA: de tweede Antwerpse Burger King komt op de Meir!

JAAAA: de tweede Antwerpse Burger King komt op de Meir!

Wij weten waar we binnenkort onze shoppauze doorbrengen!

Na de allereerste Belgische Burger King aan de Antwerpse Kinepolis, krijgt ‘t Stad er nog een vestiging bij. En die komt te staan op… de Antwerpse Meir uiteraard.

Antwerpen had de eer en het genoegen om vorige week de allereerste Burger King-vestiging van ons land te verwelkomen. Eerder deze week volgde een tweede vestiging in Charleroi. Burger Brands Belgium, het bedrijf achter Burger King en Quick, bevestigde dat de derde vestiging er eind augustus in Namen komt. Verder wordt er gefluisterd dat Brussel er in september eentje krijgt.

Bouwvergunning

Het Antwerpse stadsbestuur heeft vorige week een vergunning afgeleverd voor een Burger King-filiaal op de Antwerpse Meir. De Burger King-hoofdzetel krijgt bovendien ook zijn vestiging in Antwerpen. Die vergunning is namelijk ook al afgeleverd.

De tweede Antwerpse Burger King komt in het midden tussen twee McDonald’s-vestigingen, die op de Groenplaats en die aan het begin van de Meir. Het gloednieuwe hamburgerrestaurant komt meer bepaald op de hoek van de Meir en de Sint-Katelijnevest, waar vroeger de sportwinkel United Brands gevestigd was. Er hoefde ditmaal dus geen Quick-restaurant te sneuvelen. Burger Brands Belgium bevestigde momenteel nog niets, maar de komst van een Burger King-filiaal op de Antwerpse Meir is dus zéér waarschijnlijk.

Redactrice Robine ging al eens proeven in de eerste Antwerpse Burger King

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.