Home Lifestyle Film J.K. Rowling bevestigt een merkwaardig gerucht over deze twee ‘Harry Potter’-personages

J.K. Rowling bevestigt een merkwaardig gerucht over deze twee ‘Harry Potter’-personages

Merkte jij deze homoseksuele relatie op?

© Warner Bros

Het laatste boek van de ‘Harry Potter’-saga kwam dan wel 12 jaar geleden uit, schrijfster J.K. Rowling weet ons tot op vandaag te verrassen met extra weetjes. Het nieuwste: ze bevestigde zojuist dat Perkamentus een romantisch avontuur beleefde met Grindelwald.

Het is alweer geleden van oktober 2007 dat de J.K. Rowling het gerucht bevestigde dat Perkamentus voor de mannen was. De spanningen tussen Perkamentus en Gellert Grindelwald in de film ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ waren voor heel wat fans de aanleiding om een nieuw gerucht te verspreiden. Een mogelijke relatie tussen de twee werd niet uitgesloten. Ongegronde geruchten? Absoluut niet, want de auteur bevestigde zonet zelf dat het klopt!

Het was een romantische relatie vol passie. Maar zoals in elke relatie, homo, hetero of hoe we onszelf ook labelen, we weten nooit echt wat de ander voelt.

J.K. Rowling vermijdt het onderwerp van de vleselijke relatie tussen de twee tovenaars: ‘Ik ben minder geïnteresseerd in de seksuele kant – hoewel ik denk dat er een seksuele dimensie zit in deze relatie – dan in de emoties die ze voor elkaar voelden, wat uiteindelijk het belangrijkste en boeiendste is aan menselijke relaties.’

Een fascinerende relatie om te (her)ontdekken als je ze in de bioscoop gemist hebt. En als dat nog geen reden genoeg is, dan bekijken we de film nog eens voor de Nifflers waarop we in de eerste ‘Fantastic Beasts’-film verliefd werden.

Lees ook: