Home Lifestyle Body Ikea trakteert Urban Trail-lopers dit jaar op Zweedse balletjes aan de finish

Ikea trakteert Urban Trail-lopers dit jaar op Zweedse balletjes aan de finish

Ze pakken in Hasselt uit met een wereldprimeur!

Hasselt heeft een unicum te pakken! Tijdens de Urban Trail-loopwedstrijd die op Pinkstermaandag in de Limburgse provinciehoofdstad plaatsvindt, finishen de lopers dit jaar in de Hasseltse Ikea-vestiging.

De Urban Trail-loopwedstrijden vinden plaats over ons hele land. Van Antwerpen over Gent tot Bergen… en ook door de Limburgse provinciehoofdstad Hasselt kunnen heel wat deelnemers lopen. De Urban Trail-loopwedstrijden staan ervoor bekend dat ze hun lopers de unieke ervaring geven om door bekende gebouwen van de steden lopen. Zo konden lopers in 2017 even op de foto bij Bumba & co., want toen liep een van de parcours door Plopsa Indoor.

Van Plopsa naar Ikea

Dit jaar hebben de Hasseltse organisatoren een wereldprimeur te pakken. De loopwedstrijd zal dit jaar namelijk finishen in Ikea. De laatste twee kilometer zullen gelopen worden in de toonzaal en tussen de vele flat packs bij de Zweedse meubelketen.

En er is nog meer! Wie ‘Ikea’ zegt, zegt natuurlijk ‘Zweedse balletjes‘. Daarop mogen de lopers zich tijdens hun run van zes of tien kilometer verheugen. Ikea trakteert alle lopers aan de finish op een bord Zweedse balletjes. Van een extra motivatie gesproken! Snel zijn is de boodschap, want voor deze unieke wedstrijd zijn slechts 4000 plaatsen beschikbaar. Zin om een rondje te lopen door een Ikea-winkel en daarna te genieten van een bord overheerlijke Zweedse balletjes? Schrijf je dan snel in voor de Hasseltse Urban Trail op maandag 10 juni.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.