Home Lifestyle Food IEUW: dankzij deze gerechten lijk zelfs jij een keukenprinses!

IEUW: dankzij deze gerechten lijk zelfs jij een keukenprinses!

Boterhammen met tandpasta?!

Aan alle heldinnen in de keuken die er zelfs in slagen soep te laten aanbranden of die nog geen ei kunnen bakken, niet getreurd. Dankzij deze mensen lijken jullie net sterrenchefs!

1. Wie geen zoetebek is, droomt misschien van deze bruidstaart gemaakt uit frietjes met kaassticks en vleesjus. Yummm!

2. Laat je de afwas ook dagen staan met als gevolg dat je geen propere borden meer hebt? Geen probleem: die spaghetti kan je ook opdienen in een vaas!

3. Deze ‘kotsende’ gevulde broodjes met kaas doen ons niet bepaald watertanden…

4. Voor wie zich nog steeds afvraagt of je nu best je tanden voor of na het ontbijt poetst, biedt deze boterham met tandpasta misschien de ideale oplossing.

5. Ken je de dessertkaart op restaurant al uit je hoofd en kan je niet wachten tot het voor- en hoofdgerecht op zijn zodat je eindelijk aan je zoete zonde kan beginnen? Wel wachten hoeft niet meer, want deze persoon vond een cinnamon roll uit gevuld met worstjes en afgewerkt met een laagje glazuur.

6. De favoriet van velen: macaroni met kaas en hesp. Al ziet het er in deze constructie iets minder appetijtelijk uit…

7. Als het van ons afhangt, hoeven er geen augurken op onze hotdog. Deze persoon denkt daar duidelijk anders over. Ontsnappen aan het groene monster is onmogelijk!

8. Hoe meer kaas, hoe beter of alles smaakt lekker met wat kaas over. Toch raden we je af om onderstaande dipsaus volledig te verorberen. Tenzij je de komende week met een foodbaby van 24 maanden oud wil rondlopen.

Bron: Daily Mail

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.