Home Lifestyle Van de donutmuur tot de photobooth: 8 huwelijkstrends om afscheid van te...

Van de donutmuur tot de photobooth: 8 huwelijkstrends om afscheid van te nemen in 2019

Palmbladeren worden vervangen door protea's en pasteltinten maken plaats voor felle kleuren.

© Unsplash

Palmbladeren of protea’s? Pasteltinten of toch maar felle kleuren? Aaah, stress! Geef jij dit jaar het jawoord en zie je door het bos de bomen niet meer wat huwelijkstrends betreft? SheFinds vroeg enkele weddingplanners en leveranciers uit over de trends die in 2019 hopeloos passé zijn. Zo weet je alvast wat je níét wil.

1

First look

Bruiden die vrezen dat de first look hopeloos passé is: no stress. Volgens Alicia Lapriore, Senior Catering Manager & Wedding Expert bij het Fairmont Copley Plaza hotel in Boston, willen koppels steeds vaker dit heuglijke moment met hun vrienden en familie delen. ‘Gasten willen ook graag van de partij zijn wanneer jullie elkaar voor het eerst zien’, weet Lapriore.

.

View this post on Instagram

First look reactions! ? #firstlook #bride #wedding

A post shared by JULIE (@juliabartelt_) on

3

Palmbladeren

Gigantische palmbladeren waren in 2017 en 2018 je van het, maar in 2019 zal de tropische trend volgens Michelle Edgemont van Michelle Edgemont Design plaatsmaken voor protea’s, pastelkleurige orchideeën en aronskelken.

.

4

Pastel en koper

Ook koper en pastelkleurtjes hebben hun beste tijd gehad. Althans volgens Victoria Ahn van Designs by Ahn. Zij voorspelt dat we het komende jaar vooral felle kleuren zullen spotten op bruiloften, en dat zowel bij de tafeldecoratie als bij de bloemen.

.

5

Bedankjes voor de gasten

Bedankjes voor de gasten zijn bijzonder attent, maar koppels opteren steeds vaker voor late night snacks of een creatief dessert. ‘Zo kunnen hun gasten meer genieten in het moment zelf’, aldus Lapriore.

.

View this post on Instagram

? #WEDDINGFAVOURS

A post shared by Wedding inspiration (@myweddingram) on

6

Donutmuur

Begrijp ons niet verkeerd, we looove donuts. Alleen is de donutmuur volgens Michelle Rago van Michelle Rago Destinations over and out. Wel nog helemaal on trend is het dessertenbuffet, al dan niet met een naked cake.

.

7

Photobooth

Sarah Schmirl van Make it Posh: ‘Intussen is iedereen al op tal van huwelijken uitgenodigd waar een photobooth te vinden was, waardoor het een beetje zijn allure heeft verloren.’

Schmirl meent dan ook dat we in 2019 meer videobooths, virtual reality en andere details zullen zien die de gasten een unieke ervaring schenken zoals mobiele cocktailbars.

.

8

Vuurstokjes

Vuurstokjes zijn helemaal passé, dixit Crystal Salazar van Cherry Blossom Planning Factory. ‘Wil er iemand echt vuur in de handen van zijn dronken gasten? Ik dacht het niet!’

.

Bruid in spe? Lees dan ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.