Home Lifestyle Huur de magnifieke ‘Ex on the Beach’-villa voor slechts 73 euro per...

Huur de magnifieke ‘Ex on the Beach’-villa voor slechts 73 euro per nacht

Trommel je vriendinnen op en beleef de vakantie van je dromen.

© micazu

Zoek je nog een ideale vakantiebestemming? Wat dacht je van Curaçao waar je voor slechts 73 euro per nacht in de luxueuze ‘Ex on the Beach’-villa kan verblijven.

Wie naar het MTV-programma ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ keek, had misschien door al de dramatische gebeurtenissen niet veel oog voor de mooie omgeving waar de kandidaten verbleven. Het vierde seizoen ging door op Curaçao, een prachtig eiland in de Caraïben.

De deelnemers sliepen in een luxueuze villa met 9 slaapkamers, 7 badkamers, een privébioscoop, een jacuzzi, een zwembad en dit alles met een prachtig uitzicht op de Caraïbische Zee. Het stekje lijkt op het eerste gezicht onbetaalbaar voor de gemiddelde hardwerkende mens, maar niks is minder waar!

Zon, zee en strand

Je kan dit paleisje huren voor slechts 73 euro per nacht. En daar is maar één voorwaarde aan verbonden: je moet met een groep van twintig vrienden boeken. Wil je bijvoorbeeld in augustus een weekje genieten van zon, zee en strand? Dan betaal je volgens de site in totaal 7.422 euro. Die prijs is berekend op een reisgezelschap van vier personen. Voor elke persoon extra betaal je 25 euro bij per nacht. Een kleine rekensom leert ons dat dit voor een groep van twintig vrienden neerkomt op iets meer dan 73 euro per persoon, per nacht.

Klinkt aanlokkelijk? Kijk dan zeker nog eens naar de foto’s van de villa, en voor je het weet ligt je reisje deze zomer vast. Curaçao, here we come!

1 / 7
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

©micazu
©micazu

Alle info vind je op deze website.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.