https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Dieren TIP: dit weekend zijn alle huisdieren opnieuw welkom in Smile Safari

TIP: dit weekend zijn alle huisdieren opnieuw welkom in Smile Safari

En dit speciaal voor Werelddierendag!

huisdieren smile safari
© Smile Safari

Zondag is het Werelddierendag en is het dus hoog tijd om je huisdieren nog eens in de spotlight te zetten. En daar doen ze bij Smile Safari maar al te graag aan mee. Dit weekend mag je namelijk je hond of kat nog eens meenemen naar het Instagram- en TikTokmuseum. En je trouwe viervoeter mag nog eens gratis binnen ook!

Naar aanleiding van Werelddierendag opent Smile Safari dit weekend nog eens de deuren voor al jullie huisdieren. Op zaterdag 3 en zondag 4 oktober zijn namelijk alle katten en honden meer dan welkom in het Instagram- en TikTokmuseum.

Met je huisdieren naar Smile Safari

Wie graag een heuse fotoshoot wil organiseren met zijn of haar kat of hond wacht best niet meer te lang. De tickets voor komend weekend vliegen namelijk de deur uit. Voor je trouwe viervoeter hoef je trouwens niet extra bij te betalen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En er is nog meer, want er valt dit weekend ook iets te winnen bij Smile Safari. Edgard & Cooper, een partner van het museum, geeft naar aanleiding van Werelddierendag één jaar lang gratis dierenvoeding weg. Wil jij kans maken op deze prijs? Dan moet je tijdens je bezoek een foto nemen van je huisdier in de kamer van Edgard & Cooper. Succes!

Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van Smile Safari.

Lees ook: